Velkommen til Ole Hækkerup og Mikkel Nørskov Kjær

Af Sune Wæsel | 4. maj 2018

Amagertorv
Ole Hækkerup

Den 1. april bød vi velkommen til Ole Hækkerup

Ole bidrager med stor viden, indsigt og erfaring til GRACE fra sit politiske virke for Socialdemokratiet og Ole er en stor gevinst for både kollegaer og samarbejdspartnere. Vi er glade for og stolte af at have fået Ole med ombord.
Ole er vokset op i DSU, Frit Forum og senere Socialdemokratiet og lever og ånder for politisk analyse, kommunikation og interessevaretagelse i sit professionelle virke.

Igennem 8 år som folketingsmedlem for Socialdemokratiet har Ole varetaget en lang række ordførerskaber, blandt andet indenfor energi og forsvar og senest som partiets politiske ordfører. Inden Ole blev valgt til Folketinget, var han regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden og har derfra erfaring i at udvikle regionerne, der dengang var ganske nye, og en hands-on erfaring i forhold til at balancere budgetter og politik indenfor sundhedsvæsenet.

Ole har en kandidatgrad i Statskundskab og har i det forgangne år skarpslebet sine kompetencer i interessevaretagelse og kommunikation udenfor Christiansborg som Kommunikationschef hos Danske Handicaporganisationer.

Vi glæder os til at præsentere jer for Ole til vores sommerreception den 25. maj!

Mikkel Nørskov Kjær

Fra 1. maj har vi udvidet teamet med en stærk profil fra Alternativets ledelse

Mikkel Nørskov Kjær er en af bagmændene bag Alternativet og har fungeret som særlig rådgiver for Uffe Elbæk og de seneste 3 år som sekretariatschef i Alternativets politiske sekretariat på Christiansborg.
Mikkel har således erfaring fra Christiansborg, er en skarp politisk analytiker og har stor erfaring og forståelse for strategi og politisk kommunikation. Han står blandt andet bag nogle af Alternativets mest effektive og succesfulde kampagner.

Tiden i Alternativet har givet Mikkel en stærk forståelse for bæredygtighed i alle aspekter, herunder fremtidens generationer af forbrugere og vælgere og deres krav og forventninger, hvilket vi hos Grace glæder os over at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere.

Derudover har Mikkel en baggrund som journalist og researcher på Berlingske, hvorfor Mikkel har et bredt journalistisk netværk og en skarp redaktionel forståelse. Som en lille krølle på halen skal det med, at Mikkel også er uddannet butiksassistent fra Dansk Supermarked og at han derfor har en naturlig interesse og forståelse for detailbranchen.

Kom og møde Mikkel over et glas vin den 25. maj!

Vi gentager sidste års succes med en Pre-Folkemøde reception den 25. maj!

Hvorfor vente til Folkemødet, når du allerede i slutningen af maj kan komme forbi GRACE til et glas sommerbobler? Vi skyder sommeren i gang, slår dørene op og lukker traditionen tro både rødvin og en masse bobler op. Vi glæder os til at se jer den 25. maj fra kl. 15.00!

Scroll to Top