Tre nye kollegaer til GRACE

Af Stine Monrad Wæsel | 8. februar 2019

Det er blevet vinter på Amagertorv – garderne har de varme frakker på, når de marcherer forbi under vores vinduer, og der er is på Storkespringvandet. Men på kontoret kan vi lune os ved, at vi ved indgangen til 2019 kan byde velkommen til tre nye dygtige kollegaer hos GRACE:

therese Therese Bech
Ved udgangen af 2018 bød vi velkommen til Therese Bech som ny Public Affairs Director i GRACE.

Therese har 15 års erfaring på sundhedsområdet, senest som iværksætter, med både nationale og internationale kommunikationsbureauer, som kunder. Tidligere har Therese arbejdet som strategisk direktør i McCann Health og hos bl.a. Mandag Morgen, Sanofi og Diabetes UK i London.

Hun har rådgivet inden for PR, market access, strategisk kommunikation og public affairs – og er en skarp analytiker og strateg. Hun har en forkærlighed for komplekse problemstillinger, og her har sundhedsområdet altid budt op til dans.

Sidst, men ikke mindst har hun et bredt netværk på sundhedsområdet, både på det sundhedspolitiske niveau, men også til det akademiske forsknings- og lægefaglige miljø. Hun holder jævnligt oplæg om strategisk kommunikation for iværksættere, forskere og på konferencer rundt om i verden.

Hun er medlem af det Radikale Venstre, og har en Bachelor i International Marketing fra Sussex University i England og en journalistisk efteruddannelse fra DMJX.

Nikolas Nikolas Nemeth
Ved indgangen til 2019 har vi fået fornøjelsen af Nikolas Nemeth som Public Affairs Director i vores seniorteam i GRACE.

Nikolas rådgiver bredt på tværs af en række sektorer, men med en forkærlighed for og stor indsigt på transportområdet. Nikolas har en fortid som Public Affairs Manager hos Dansk Taxi Råd, hvor han har været dybt involveret i arbejdet med udviklingen af den nye taxi-lov. Tidligere har Nikolas arbejdet på Christiansborg for Benny Engelbrecht (S).

I sin fritid giver Nikolas et nap med, når der skal føres kampagner for Radikale Venstres kandidater. Og når jobbet, det politiske arbejde og den sædvanlige børnelogistik på tværs af København tillader det, er Nikolas efter eget udsagn en fremragende amatørkok.

Nikolas er cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS med en BA i Internationale udviklingsstudier fra RUC.

Joachim Joachim Christrup
I slutningen af 2018 kunne vi sige velkommen til Joachim Christrup som ny Public Affairs konsulent hos GRACE. Joachim har i de seneste år arbejdet med PR og Public Affairs hos blandt andre Huawei, LøkkeFonden og i bureau. Joachim har også været forbi Venstre på Christiansborg, hvor han blandt andet prøvede kræfter med politik og presse.

Joachim har særligt arbejdet med Tech-virksomheder, infrastruktur og forsvar og har siddet med i regeringens Telebrancheforum og i DI’s telepolitiske udvalg.

Efter endt arbejdsdag bruger Joachim også tiden på at lave kampagner for Venstre, hvor han tidligere har været med til at føre både folketings-, EU- og kommunalvalgskampagner.
Joachim er uddannet cand.scient.adm. fra RUC og har skrevet speciale om samspillet mellem interesseorganisationer og embedsværket.

Scroll to Top