Sommerreception d. 15. september og nye stærke kolleger

Af Stine Monrad Wæsel | 6. september 2022

Mens valgtrommerne buldrer i baggrunden, og inden sommeren går helt på hæld, vil vi meget gerne invitere jer alle forbi til en sensommerreception her hos GRACE. Konceptet er – som du kender det – kølig vin, gode mennesker og højt til loftet. Det eneste, vi har ændret på, er datoen.

Som noget nyt holder vi vores sensommerreception på en torsdag. Den 15. september fra kl. 15.00-19.00 – så man både kan nå receptionen hos GRACE og weekend med familien.

Til receptionen har du mulighed for at møde os, du allerede kender, men også for at hilse på vores nye director Rikke Hvilshøj, der siden sommerferien har været en del af det daglige team i GRACE. Rikke har siddet i GRACE’s bestyrelse i snart 7 år, og vi er utroligt glade for, at hun har takket ja til også fremover at være en del af vores directorteam.

Herunder kan du læse lidt mere om både Rikke og vores to nye juniorkonsulenter.

 

Public affairs director Rikke Hvilshøj

 

I august trak Rikke i arbejdstøjet og havde første arbejdsdag som director i GRACE. Rikke har tæt på 30 års samlet erfaring fra politik, det private erhvervsliv og aktiv interessevaretagelse.

Kommunalbestyrelsesmedlem, folketingsmedlem, minister, markedsdirektør, marketingdirektør, politisk chef, adm. direktør og bestyrelsesmedlem er blandt de titler, Rikke gennem årene har kunnet skrive på sit visitkort. Med denne brede erfaring i bagagen hjælper Rikke GRACE’s kunder med at navigere i det politiske landskab og finde vej med konkrete løsninger.

Rikke elsker at skabe resultater og få andre til at lykkes. Energien til det får hun bl.a. når batterierne lades op på havet med sejlene sat og når vinden, vejret og bølgerne kræver al opmærksomheden.

 

 

Juniorkonsulent Nana Hyttel Alrø

 

Nana er Aalborgenser med stort dobbelt- A, men hun flyttede fra Nordens Paris, da politik og jurastudiet trak hende til København. Nana har været aktiv i både Venstre og Venstres Ungdom størstedelen af sit ungdomsliv, og hun har professionel erfaring fra Christiansborg, bureaubranchen og advokatbranchen.

Nana er kommet til GRACE fra en stilling i Finans Danmark, hvor hun arbejdede med EU-politik i Europas hjerte – Bruxelles. I sin fritid holder Nana af at rejse, læse og følge Formel 1 – og diskuterer lige gerne Fitzgerald som Ferrari.

 

 

 

 

Juniorkonsulent Yasmin Wegener Harbeck

 

Yasmin er tiltrådt i en praktikstilling som Juniorkonsulent i GRACE, som led i hendes kandidatuddannelse i Politisk Kommunikation & Ledelse på CBS.  

Professionelt har Yasmin erfaring fra både centraladministrationen og senest fra Dansk Erhverv.

Før Yasmin påbegyndte sin bachelor på Københavns Universitet i Statskundskab, boede hun indtil sit 18. leveår i Luxembourg, hvilket har præget hendes forkærlighed for EU-politik og liberalismen.

Sin fritid bruger Yasmin gerne på rejser, madlavning, boligprogrammer og på at forklare folk, at Luxembourg ikke er en by i Tyskland og at sproget Luxembourgsk rent faktisk findes.

Scroll to Top