Smukke, nye omgivelser, flere kollegaer og en gazelle

Af Stine Monrad Wæsel | 6. november 2020

I netop disse dage er det fem år siden, vi slog dørene op til GRACE Public Affairs for allerførste gang. Tiden flyver, når man har det sjovt, og vi havde glædet os til at fejre det med jer til et brag af en fødselsdagsreception. Men desværre er udsigterne til en efterårsreception som bekendt lidt lange for tiden.

I sommer udvidede vi til gengæld vores kontorer med en etage mere på Amagertorv 1 – lige nedenunder vores eksisterende kontor – og vi er rigtig stolte af resultatet. Vi har nu en smuk og lys etage til mødeaktivitet, og vi har fået flere arbejdspladser. Hen over foråret og sommeren er der kommet et par nye, dygtige kollegaer til, og vi sad efterhånden også temmelig tæt.

Vi glæder os meget til at vise vores nye lokaler frem, og mens vi venter på, at tiderne igen er til receptioner, håber vi, at I har lyst til at kigge forbi til en kop kaffe-med-afstand, næste gang I alligevel er i nabolaget.

 

 

 

5 år i markedet med vækst

2020 blev også året, hvor vi modtog vores fjerde årsregnskab med en fin, positiv udvikling i både omsætning og resultat. Det resulterede i en gazellekåring fra Børsen. Den fine lille statue står nu og pynter i de nyindrettede lokaler.

 

 

 

 

 

Nye kollegaer hos GRACE

Fatima Madsen, Public Affairs Consultant
I april 2020 havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til Fatima Madsen – over Microsoft Teams. På trods af den anderledes opstart, er Fatima allerede i dag faldet godt til i GRACE-teamet, og arbejder blandt andet med kunder indenfor energi, klima og tech.

Fatima kommer fra en stilling i Skatteministeriets departement, hvor hun var ansat i 3,5 år. Her beskæftigede hun sig primært med EU-lovgivning, udarbejdelse af beslutningsoplæg til regeringsudvalgene og forberedelse af ministerrejser. Hun har også erfaring fra Bruxelles, hvor hun har beskæftiget sig med transport- og energipolitik i Europa-Parlamentet og som PA-konsulent.

Fatima har solid erfaring med regeringens interne beslutningsprocesser og bidrager med indsigter i samarbejdet mellem ministerierne på Slotsholmen. Derudover er Fatima en dygtig projektleder, som sikrer styring, koordinering og fremdrift.

Fatima er uddannet cand.scient.adm. fra RUC. I sin fritid rådgiver Fatima bestyrelsen for Amnesty International i økonomiske spørgsmål.

 

Bergur Løkke Rasmussen, Public Affairs Consultant
I september sluttede Bergur Løkke Rasmussen sig også til GRACE-familien, og har ramt jorden løbende. Til jobbet som Public Affairs Konsulent bringer Bergur en god politisk ballast og erfaring fra både BCG samt Forsvaret.

Bergur er nylig kandidat fra Copenhagen Business School, hvor han studerede Finance and Strategic Management, og har blandt andet læst et semester på Harvard. Bergurs uddannelse giver ham en stor virksomhedsforståelse, som han kombinerer med sin politiske baggrund og erfaring. Bergur var medlem af Regionsrådet i Region Hovedstaden 2013-2017 for Venstre, og er 1. suppleant til Europa-Parlamentet.

Udover det akademiske og politiske, er Bergur Kaptajn-R i Hæren, hvor han arbejder som efterretningsofficer i 2. Brigade. Tiden i Forsvaret har bibragt ham stor erfaring med projektledelse og skærpet hans analytiske tankegang, hvilket kommer GRACE til gode nu.

Bergurs styrker ligger især indenfor sundheds-, forsvars- og erhvervspolitik.

Scroll to Top