Reception og ny partner

Af Sune Wæsel | 20. maj 2016

Amager TorvSommerreception

Den 1. april fejrede GRACE foråret ved at flytte ind i nye, flotte lokaler på Amagertorv 1, 3. sal. Vi er endnu ikke helt på plads med møbler og kontorindretning, men lejlighedsvis sol og udsigten over Christiansborg, Børsen, Højbro Plads, Storkespringvandet og Amagertorv gør situationen beskedent tålelig.

Det vil vi derfor gerne fejre, og vi inviterer hermed kunder, forretningsforbindelser og venner af huset til en kombineret housewarming og sommerreception fredag d. 3. juni kl. 14-18. Vi byder på en forfriskning og en snak om politik og public affairs. Alle er velkomne.

Nikolaj BøghBøgh bliver partner

GRACE har fået en flyvende start siden firmaets lancering 1. november og stifter Sune Wæsel har som følge af den gode udvikling besluttet at optage Public Affairs Director Nikolaj Bøgh som partner i firmaet. Nikolaj Bøgh, som har været ansat siden 1. januar, bidrager med en solid public affairs erfaring og har serviceret talrige danske og internationale kunder gennem mere end 10 år i public affairs branchen.

Partnerskabet er udtryk for en fælles vilje til at konsolidere selskabet og arbejde med en langsigtet kompetenceopbygning. Det forventer vi vil komme både nuværende og fremtidige kunder i GRACE til gavn, da de kan trække på en bred vifte af branchens mest erfarne og kompetente kræfter.

Optagelsen af Nikolaj Bøgh som partner i GRACE vil også blive markeret i forbindelse med receptionen den 3. juni.

Scroll to Top