Praktikant og juniorkonsulent til GRACE Public Affairs

Af Stine Monrad Wæsel | 24. januar 2023

Er du knivskarp til politisk analyse? Er du interesseret i politik og god til netværk? Kan du arbejde under pres og samtidig holde fokus? Så er du måske vores næste praktikant eller juniorkonsulent.

Kort om os

GRACE er et public affairs-bureau med 35 engagerede kollegaer, som arbejder for en lang række både danske og internationale virksomheder med at løse politiske udfordringer.

Som praktikant eller juniorkonsulent vil du komme til at indgå i virksomheden på lige fod med dine øvrige kollegaer, og du vil fra dag ét møde spændende og udfordrende opgaver, som vil udvikle din faglighed. Du vil desuden få mulighed for at følge vores interne uddannelser inden for blandt andet analyse, netværk og projektledelse.

Som praktikant skræddersyer vi et projekt sammen med din praktikvejleder, som du kan påtage dig i praktikperioden. Derudover kommer du til at indgå på linje med vores øvrige juniorkonsulenter om at løse en bred vifte af analytiske opgaver og deltage i medieovervågning, og du kan eventuelt få mulighed for at indgå i ét eller flere kundeteams. Igennem din praktik vil du blandt andet udvikle og skærpe dine analytiske evner inden for fremstilling af notater, præsentationer, politisk argumentation, udarbejdelse af salgspitch og projektledelse.

Det vi leder efter:

Vi søger minimum én praktikant i efteråret 2023 og en juniorkonsulent til ansættelse hurtigst muligt. Praktikforløbet varer mindst 4 måneder. For begge stillinger gælder det, at vi forventer, at du er dedikeret til opgaven, kan arbejde selvstændigt og struktureret, og at du er ambitiøs. Derudover er du naturligt interesseret i politik, og læser på en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, fx stud.scient.pol., og har formentlig allerede gjort dig personlige erfaringer med politik. Det kunne være fra ungdomspolitik eller andet studiearbejde. Du får energi af at løse politiske knuder, dykke ned i og videreformidle vanskelige problemstillinger og dyrke netværk.

Lønforhold

Løn aftales individuelt før opstart eller påbegyndelse af praktikperioden.

CV og en kort ansøgning kan sendes til Senior Public Affairs Consultant, Christoffer Søndergaard Hansen (christoffer@grace-pa.com) senest den 31. januar 2023 kl. 12.00 – samtaler afholdes løbende.

 

 

Scroll to Top