Nyt år, nye (gamle) ansigter hos GRACE

Af Stine Monrad Wæsel | 31. januar 2023

Siden årsskiftet er der kommet to nye (gamle) kendinger med på holdet i GRACE, Thomas Rohden tiltræder som Public Affairs Director og Nikolaj Bjørk Christensen som Public Affairs Consultant.

 

Thomas Rohden, Public Affairs Director
Thomas Rohden er i januar måned startet op hos GRACE. Thomas er en gammel kending af huset, der tidligere har været ansat i GRACE.

Thomas kommer fra en stilling som politisk konsulent i SMVdanmark, hvor han bl.a. var ansvarlig for organisationens klimapolitik, men også beskæftigede sig med både kultur- og autobranchen.

Derudover har Thomas en stærk forbindelse til Radikale Venstre, hvor han i dag præsentere partiet som regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden. Tidligere har han bl.a. arbejdet for partiet på Christiansborg, været en del af hovedbestyrelsen og været kampagneleder for både nuværende og tidligere folketingsmedlemmer.
Thomas har en baggrund fra statskundskab på Københavns Universitet.

 

 

 

Nikolaj Bjørk Christensen, Public Affairs Consultant
Nikolaj kommer fra en stilling på Christiansborg, hvor han har været konsulent for folketingsmedlem Morten Dahlin, V, og derudover rummer hans brede politiske baggrund også det kommunale og organisatoriske bagland i Venstre. Nikolaj er nemlig byrådsmedlem i Slagelse Kommune, hvor han bl.a. er gruppeformand for Venstre og udvalgsformand i Sundhedsudvalget. Han har, foruden sit nuværende politiske arbejde, også været aktiv i Venstres Ungdom igennem en årrække – senest som landsnæstformand.

Nikolaj er uddannet i erhvervsøkonomi og kommunikation fra CBS og har erfaring indenfor kampagne, kommunikation, parlamentarisk arbejde og interessevaretagelse. Fritiden bruger han gerne på havet med vind i håret og sejlet.

Scroll to Top