Nyhedsbrev 1 – Når to bliver til fem

Af Stine Monrad Wæsel | 4. januar 2016

Det går stærkt. Så vi bliver flere. I 2016 har vi tilføjet tre medarbejdere mere til listen. Det glæder vi os rigtig meget til – og det kan vores kunder også roligt gøre. Både de kunder, som har været med os fra start og de nye kunder, som løbende kommer til.

Nikolaj Bøgh2Nikolaj Bøgh ny director

Fra 1. januar 2016 opruster GRACE PA kraftigt med ansættelsen af Nikolaj Bøgh som public affairs director. Nikolaj Bøgh hører til landets mest erfarne public affairs rådgivere og kommer fra en syvårig ansættelse som leder af public affairs-afdelingen i MSLGROUP, som er en del af den globale Publicis-gruppe og udspringer af det hæderkronede svenske public affairs- og kommunikationsbureau JKL, der regnes for Nordens førende inden for sit felt. Inden sin ansættelse i MSLGROUP/JKL arbejdede Nikolaj Bøgh i andre danske public affairs-bureauer, og han har stor erfaring med at betjene kunder inden for bl.a. energi, medievirksomhed, den finansielle sektor, IT og fødevarebranchen. Han har derudover mangeårig erfaring med public affairs, analysevirksomhed og strategisk kommunikation fra sine tidligere ansættelser som særlig politisk rådgiver i Socialministeriet, chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening og projektleder på Mandag Morgen. Nikolaj Bøgh er cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse for de konservative. Han er desuden forfatter til en række bøger, navnlig om politisk historie.

Mie HarderMie Harder ny konsulent

Mie Harder starter som konsulent hos GRACE PA fra 1. januar 2016. Som cand.merc og ph.d. i økonomi og ledelse med syv års erfaring som kommunalbestyrelsesmedlem og omfattende erfaring som skribent på landsdækkende medier er Mie Harder en stærk politisk analytiker og kommunikator. Mie Harder har en ph.d. fra Copenhagen Business School, hvor hun også har været ekstern lektor i kommunikation og strategi. Mie Harder har været projektleder i tænketanken CEPOS, hvor hun var ansvarlig for CEPOS Akademi, gå-hjem-møder og bogudgivelser. I dag er hun medlem af CEPOS’ Centerråd. Mie Harder har flere års erfaring som klummeskribent i Jyllands-Posten og Groft-sagt skribent i Berlingske Tidende, samt som debattør i radio og tv. Hun var dertil i syv år medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse for Konservative, hvor hun også en årrække var rådmand. Mie Harder har de seneste år været selvstændig og uddannet sig i psykoterapi på deltid.

CharlotteNy juniorkonsulent

Charlotte Kofod starter som juniorkonsulent hos GRACE PA d. 1. januar. Charlotte kommer fra en stilling i DSA – Danske Sundhedsorganisationers A-kasse, hvor hun arbejder med sociale medier og kommunikation. Tidligere har hun arbejdet for Margrete Auken i Europa-Parlamentet og på Christiansborg. Derudover har hun lavet kampagne for flere SF’ere ved både folketings- og kommunalvalg. Charlotte sidder i bestyrelsen i DJØF Studerende og har en observatørpost i DJØFs overenskomstforenings sektorudvalg for universiteter og forskning. Hun læser en kandidat i International Public Administration and Politics på Roskilde Universitet.

Vi glæder os til, at Nikolaj, Mie og Charlotte bliver en del af holdet, så vi kan fortsætte med at levere gode resultater for vores kunder.

Scroll to Top