Nye medarbejdere og egne lokaler

Af Sune Wæsel | 26. februar 2016

Grace PA udvider i mere end én forstand. I foråret byder vi velkommen til tre nye, dygtige medarbejdere, og 1. april flytter vi til egne lokaler på Amagertorv 1. Her glæder vi os til at byde vores kunder og samarbejdspartnere velkommen og fortsætte vores arbejde med at levere kvalitet og gode resultater til vores kunder.

Niels Wammen-JensenNiels Wammen-Jensen ny Public Affairs Director

Fra 1. marts 2016 styrker GRACE PA sit hold af rådgivere med ansættelsen af Niels Wammen-Jensen som Public Affairs Director. Niels kommer fra en stilling som vicekontorchef i Finanstilsynet, hvor han har været ansvarlig for interessevaretagelsen i EU på finansområdet. Niels har mangeårig erfaring fra centraladministrationen, hvor han har varetaget flere politik- og strategiudviklingsprojekter for skiftende ministre bl.a. i Erhvervs- og Vækstministeriets departement og som sekretariatschef og international koordinator i Søfartsstyrelsen. Han er en kyndig international forhandler og har været erhvervs- og vækstråd på den danske EU-repræsentation i Bruxelles samt politisk rådgiver i Europa-Parlamentet. Derudover bringer han erfaring med politisk kommunikation, analyse og strategi med sig fra ansættelser i blandt andet Dansk Industri og på Christiansborg. Niels har udøvet politisk rådgivning over en bred kam, men med særlig indsigt i erhvervspolitiske forhold ikke mindst i relation til rederier, maritim industri, finanssektoren og EU’s indre marked. Niels er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Mads Ravndrup ThomsenMads Ravndrup Thomsen ny juniorkonsulent

Mads Ravndrup Thomsen starter som juniorkonsulent hos GRACE PA d. 7. marts. Mads kommer fra en stilling som projektassistent i Lindskov Communication, hvor han har arbejdet med Public Affairs. Siden 2010 har Mads været medlem af Roskilde byråd for Venstre, hvor han bl.a. er næstformand for Skole- og børneudvalget. Derudover er han Bestyrelsesformand for Roskilde Ungdomsskole på sjette år. Mads har en bachelor i International Virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet og starter på en kandidat i Kommunikation og virksomhedsstudier på Roskilde Universitet til sommer.

Teis VolstrupTeis Volstrup ny juniorkonsulent

Teis Volstrup startede som juniorkonsulent hos GRACE PA d. 1. februar. I mange år har Teis bevæget sig på den politisk scene, og han er i dag SF’s 1. suppleant til folketinget i Nordsjællands Storkreds. Ligeledes er Teis SF’s 1. suppleant til Europa-Parlamentet efter at have sprængt SF’s interne kandidatliste ved valget i 2014. Teis skriver på nuværende tidspunkt sit speciale i Statskundskab på Københavns Universitet, hvor han færdiggør en specialisering i Organisation og Ledelse. I efteråret gennemførte Teis desuden en tillægsuddannelse i journalistik på Danmarks Medie- og journalisthøjskole med fokus på journalistik inden for det politiske område. Teis kommer fra en stilling som studievejleder på Københavns Universitet igennem 5 år.

Vi glæder os til at Niels, Mads og Teis bliver en del af holdet og til at holde flyttedag den 1. april.

Scroll to Top