Nye kollegaer og persondata

Af Stine Monrad Wæsel | 17. september 2018

GRACE

Vi er tilbage i fuld fart efter sommerferien. Efteråret byder på nye spændende projekter og over sommeren har vi fået fire dygtige kollegaer med i teamet: Mette Skouboe, Maja Skak Lindegaard, Freja Fokdal og Simon Schelde, som I kan læse mere om nedenfor.

kvadrat2

Mette Skouboe
Mette Skouboe er startet som seniorkonsulent i GRACE. Med Mette som en del af teamet, har vi styrket vores sundhedsfaglige profil. Med sig har Mette 8 års erfaring inden for sundhedspolitik som politisk rådgiver hos Socialdemokratiet på Christiansborg og som chefkonsulent i Region Hovedstaden.
Mette er en stærk analytiker med et indgående kendskab til processerne på Christiansborg og i regionerne.
Mette har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet.

kvadrat4

Maja Skak Lindegaard
Maja er ny Public Affairs Konsulent hos GRACE. Maja har gennem de seneste to år arbejdet i spændingsfeltet mellem kommunikation og politik som konsulent i et PA-bureau. Her har hun arbejdet med en bred portefølje af kunder. Maja har solid erfaring i planlægning og eksekvering af politisk interessevaretagelse. Dertil har hun været projektleder på adskillige arrangementer på Folkemødet, og flere konferencer på Christiansborg, og er en erfaren projektleder, der styrer projekterne sikkert i land.

kvadrat111

Freja Fokdal
Freja er ny praktikant i GRACE. Freja har syv års politisk erfaring fra Radikale Venstre og særligt Radikal Ungdom, hvor hun i dag er Organisatorisk Landsnæstformand. Tidligere har hun bl.a. siddet som Integrations- og Udlændingeordfører i organisationen. Praktikforløbet udgør hendes 6. semester på kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Tidligere har hun blandt andet været praktikant i PR-afdelingen på et kommunikationsbureau.

kvadrat1111

Simon Schelde
Simon er startet som juniorkonsulent i GRACE. Han har de sidste 2 ½ år arbejdet som politisk medarbejder for forskellige folketingsmedlemmer fra Venstre – det seneste år for Eva Kjer Hansen. Inden tiden på Christiansborg var han forbi Europa-Parlamentet et lille års tid, hvor han var praktikant for forhenværende MEP, Ulla Tørnæs. I forbindelse med valgkampe benytter Venstre i Kolding Simon som kampagneleder. Simon har netop afleveret sit bachelor projekt, og studerer statskundskab på Københavns Universitet.

Scroll to Top