Kom til reception, se vores nye lokaler og mød vores nye kollegaer

Af Stine Monrad Wæsel | 20. august 2021

Efter lang tid uden de store festligheder er vores efterårsreception tilbage med endnu flere kollegaer og endnu mere plads! Siden sidst har vi nemlig udvidet med en ekstra etage og ansat en række nye ansigter. Og det skal vi selvfølgelig fejre med fredagsbar, hygge og gensynsglæde fredag d. 10. september kl. 15-19.

Til receptionen vil du udover det kendte team få lejlighed til at hilse på vores nyeste skud på stammen, Jacob Bjerregaard, Christoffer Søndergaard Hansen og Kristian Laustsen Madsen, samt vores to nye praktikanter, Oliver Bloch Musoke og Mathilde Schäffer Meile. Dertil er vi så heldige, at vores dygtige juniorkonsulent Flavio Saleh har brugt sommeren på at skrive sit speciale færdigt og er startet som konsulent.

Vi er utrolig glade for at have fået dem alle med på holdet. Og udover, at de fire nye glæder sig til at møde GRACE’s venner af huset, er der jo også stadig alle de gamle! Så kom forbi og se eller gense os alle over et glas – vi håber, du vil komme, hvad end du har tid til at slå dig ned ved baren hele aftenen eller blot til en kort visit på vej hjem fra arbejde.

Du kan læse lidt mere om vores nye kollegaer nedenfor.

 

Jacob Bjerregaard, Public Affairs Director

Jacob kommer med en solid erfaring fra den politiske verden som socialdemokratisk medlem af Folketinget efterfulgt af 7 år som borgmester. Tidligere har Jacob arbejdet med politisk rådgivning og kommunikation i fagbevægelsen og uddannelsessektoren og er oprindelig uddannet cand.scient.pol. De opgaver, vi løser i GRACE, kræver indgående kendskab til det politiske system og forståelse for de politiske processer. Derfor har vi brug for kompetencer med erfaring, der kan håndtere politisk kompleksitet – og det kan Jacob. Jacob er desuden en habil guitarist og yndede i sine unge år at tjene til dagen og vejen ved at spille i den Londonske subway!

 

 

 

Christoffer Søndergaard Hansen, Public Affairs Consultant

Christoffer kommer med solid erfaring med det tværministerielle samarbejde på Slotsholmen, betjening af regeringsudvalgene samt forberedelse og afvikling af politiske forhandlinger, og har som ministersekretær for Tommy Ahlers og Ane Halsboe-Jørgensen været helt tæt på regeringens interne beslutningsgange. Christoffer har de sidste fire år været ansat i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med større analyse- og reformprojekter på universitetsområdet og senest har arbejdet for regeringens kommission for andengenerationsreformer og med udflytning af uddannelser. Christoffer er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet.

 

Kristian Lausten Madsen, Public Affairs Consultant

Kristian begyndte som studentermedhjælper og byrådssekretær for Venstres byrådsgruppe i Århus samme år, som han startede på HA(jur.) ved Aarhus Universitet. Året efter blev han medlem af hovedbestyrelsen, dernæst forretningsudvalget – og i 2019 blev han sideløbende valgt til landsformand for Venstres Ungdom efter to år som næstformand. Kristian er med andre ord velbevandret i partipolitik ved siden af sin uddannelse som erhvervsøkonom, som han netop har færdiggjort – og vi glæder os til, at han fremover skal udfolde sine evner i GRACE. Ved siden af politikken er Kristian desuden tosset med al sport, og der findes stort set ikke den disciplin, han ikke følger med i.

 

 

 

Oliver Bloch Musoke, Junior Consultant

Som tidligere formand for Århus Radikale Ungdom er Oliver vokset op i politik og har håndværket inde under huden. Han har sideløbende de sidste to år bestridt en stilling som juniorkonsulent i Djøf, hvor han bl.a. har varetaget strategi og relationspleje – og så har han igennem mange år optrænet en proper hånd i badminton. Oliver studerer statskundskab på kandidatdelen.

 

 

 

Mathilde Schäffer Meile, Junior Consultant

Mathilde kommer fra en stilling som student i Statsministeriet, hvor hun de seneste to år har været helt tæt på regeringen under håndteringen af bl.a. coronapandemien. Ved siden af sit praktikforløb hos GRACE deltager Mathilde i mentorship-forløb hos McKinsey og Boston Consulting Group, og i weekenderne arbejder hun som kirkesanger i Marmorkirken. Mathilde studerer statskundskab på kandidatdelen.

 

 

Scroll to Top