Henriette Kinnunen ny Tax and Public Affairs Director

Af Sune Wæsel | 10. august 2016

GRACE Public Affairs udvider igen med ny og stærk profil. Over sommeren har vi således budt velkommen til Henriette Kinnunen, der er indtrådt i en stilling som Tax and Public Affairs Director.

Henriette Kinnunen
Henriette Kinnunen kommer fra en stilling som chefjurist i CEPOS

Henriette kommer fra en stilling som chefjurist i Tænketanken CEPOS, hvor hendes fokus har været at forbedre retssikkerheden indenfor skatteområdet samt at lette de administrative byrder for erhvervslivet. Hun er således medlem af regeringens Retssikkerhedsforum og har været ophavsmand til flere retssikkerhedsmæssige forbedringer indenfor skatteområdet. Dertil er hun en ofte anvendt skatteretsekspert af såvel medier som af Folketingets Skatteudvalg.

Med baggrund som skattejurist, presserådgiver og projektleder i SKAT samt vidensjurist hos advokatfirmaet Bech-Bruun har Henriette bred erfaring med analyse, kommunikation og public affairs indenfor alle dele af skatteområdet. Derudover bidrager hun med særlig specialviden i forhold til familie- og fondsejede virksomheder, som hun har udgivet flere artikler og analyser om. Henriette er cand. jur.

Scroll to Top