GRACE udvider og holder sommerreception den 9. juni

Af Stine Monrad Wæsel | 30. marts 2017

 

GRACE holder sommerreception

Ingen sommer uden en hyggelig reception hos GRACE på Amagertorv med fin vin, gode mennesker og mulighed for at netværke lidt med dem, man ellers ikke når at se i en travl hverdag.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 9. juni og få en god start på weekenden.

Rødvinglas i vindueskarm

GRACE udvider

Mette Thiesen

Mette Thiesen ny Public Affairs Konsulent

1. maj starter Mette Thiesen som ny Public Affairs Konsulent hos GRACE.

Mette har igennem de seneste år bevæget sig på den politiske scene og er siddende byrådsmedlem i Hillerød Kommune, hvor hun repræsenterer Det Konservative Folkeparti i Børne – og familieudvalget og som næstformand i Kultur – og fritidsudvalget. Derudover er Mette tidligere folketingskandidat og har netop afsluttet et forløb på Det Konservative Folkepartis talenthold.

Ud over at Mettes hjerte banker for det politiske univers, har hun en baggrund som skoleleder for en folkeskole i Egedal Kommune, hvor hun har været ansvarlig for daglig ledelse, personaleledelse og for skoleudvikling.

Mette har en professionsbachelor og er i gang med en diplomuddannelse i ledelse.

Alex Vanopslagh

Alex Vanopslagh bliver Public Affairs Konsulent

Alex tog i midten af marts springet fra at være juniorkonsulent til at være Public Affairs Konsulent hos GRACE. Alex er tidligere landsformand for Liberal Alliances Ungdom og sidder i dag i Liberal Alliances hovedbestyrelse foruden at være partiets spidskandidat til borgerrepræsentationen i København.

Alex har tidligere arbejdet med public affairs hos Landbrug og Fødevarer, har været ansat som projektleder hos Liberal Alliance og har netop afsluttet sin kandidatuddannelse i statskundskab på Københavns Universitet.

Mie Harder

Mie Harder bliver Public Affairs Director

Fra marts har GRACE fået flere kræfter på seniorholdet, idet Mie Harder, der har været ansat siden januar 2016, er blevet forfremmet til Public Affairs Director.

Mie Harder er ph.d. i økonomi og ledelse fra CBS, tidl. rådmand og kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg og har desuden erfaring som projektleder hos CEPOS og skribent på Berlingske og Jyllands-Posten. Med en skarp analytisk sans, politisk indsigt og stor forretningsforståelse udøver Mie Harder politisk rådgivning for kunder i en række sektorer, herunder sundhed, it, transport og infrastruktur.

Thomas Rohden

Thomas Rohden ny Juniorkonsulent

Fra slutningen af marts henter vi nye, gode kræfter i Thomas Rohden til GRACE. Thomas er en del af den politiske ledelse i Radikal Ungdom med ansvar for økonomi- og erhvervspolitik og arbejder sideløbende med jobbet i GRACE som personlig assistent i Det Radikale Venstre.

Tidligere har Thomas været leder på flere radikale kampagner i Sydjylland og har også været en del af partiets hovedbestyrelse. Thomas er stud.scient.pol på Københavns Universitet.

Scroll to Top