GRACE søger director – er du blandt de dygtigste public affairs-håndværkere i Danmark?

Af Stine Monrad Wæsel | 4. april 2023

Vi leder efter en ny director, der

  • har en dyb forståelse for politik og politiske processer
  • har en skarp analytisk og strategisk forståelse – og er i stand til at omsætte det til konkrete kunderelevante initiativer
  • har relevant erfaring indenfor politisk interessevaretagelse – f.eks. i embedsværket, et politisk sekretariat, en fagforening eller bureauverdenen
  • har erfaring med at yde rådgivning af høj kvalitet – med overblik og fokus på modtageren
  • er en dygtig og erfaren netværker
  • arbejder selvstændigt men i og gennem team – både på kontoret og med kunden
  • har et højt personligt drive og ditto humør

GRACE Public Affairs er vokset støt, siden vi startede for syv år siden. Vi tæller 35 ambitiøse og knalddygtige kollegaer, som alle er specialiseret i politisk interessevaretagelse og i at løse public affairs-udfordringer for en lang række danske såvel som internationale virksomheder.

Vi er først og fremmest drevet af at hjælpe vores kunder med at løse politiske problemer. Vi er kreative og hårdtarbejdende, og vi stræber efter altid at være på forkant. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og vi tager ansvar for at afstemme strategien og sikre god projektledelse og daglig fremdrift. Vi er udførende, når det ønskes, men klæder også gerne kunden på til at handle selv.

I GRACE vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores øvrige directors og konsulenter, hvor vi rådgiver både små og store virksomheder, brancheorganisationer og foreninger. Du er selv med til at sætte retningen for hvilke kunder, du har lyst til at arbejde for, og vores lønmodel skaber både sikkerhed i indfasningen og en attraktiv performancebaseret løn på længere sigt.

Så er du en politisk ildsjæl? Har du arbejdet professionelt med politik og/eller public affairs igennem en årrække? Og har du lyst til at være en del af et uformelt, ambitiøst og topprofessionelt team, hvor bølgerne går højt over frokostbordet, men det kollegiale sammenhold er i top? Så giv lyd til vores direktør Stine på stine@grace-pa.com, så sætter vi kaffe over og fortæller meget mere.

Scroll to Top