GRACE Public Affairs søger public affairs konsulenter og directors

Af Stine Monrad Wæsel | 13. oktober 2017

GRACE

Er du blandt de skarpeste politiske hjerner? Har du et højt drive, ambitioner og falder projektledelse og struktur dig naturligt? Så er du måske vores nye kollega i GRACE.

Kort om os

GRACE er et public affairs bureau i vækst med små to år på bagen. Vi tæller 12 ambitiøse kollegaer og vi arbejder hver dag sammen med en lang række både danske og internationale virksomheder om at løse deres public affairs udfordringer. Vi har et tæt samarbejde i konsulentteamet på tværs af kunder og opgaver og vi sparrer gerne internt om stort og småt.

Hos GRACE yder vi analytisk og strategisk funderet public affairs rådgivning af høj kvalitet og derfor leder vi efter både public affairs konsulenter og directors, der:

  • har en dyb forståelse for politik og politiske processer
  • er blandt de analytisk allerskarpeste
  • er strukturerede, ordholdende og grundige
  • har personlig erfaring fra politik – enten lokalpolitik, som rådgiver eller måske ungdomspolitik og derfor har et godt netværk
  • har relevant erfaring – gerne fra bureauverden
  • yder projektledelse af høj kvalitet, med overblik og drive for kunden
  • har forståelse for virksomheders forretningsmodeller og interne processer
  • er ambitiøse – både på egne og kundernes vegne
  • har et højt personligt drive og ditto humør

Som public affairs konsulent i GRACE

Som public affairs konsulent indgår du i tæt samarbejde med vores public affairs directors i forskellige kundeteams. Du vil få projektledelsesansvar for kunderne og du bliver det centrale omdrejningspunkt i de enkelte kundeforhold. Dine opgaver vil blandt andet være planlægning og opfølgning, strategiunderstøttelse, produktion af notater og præsentationer, research, udarbejdelse af salgspitch og meget andet. Du har sikkert en akademisk baggrund på kandidatniveau og gerne 2 års erfaring.
Kort sagt – du skal være super struktureret, knivskarp i hovedet og have en stor forståelse for og erfaring med politik.

Som public affairs director i GRACE

Som public affairs director bliver du en del af vores seniorteam og du vil blive hovedansvarlig i en række kundeforhold.  Dine tre primære opgaver vil være at 1) yde saglig og veldokumenteret analyse til og interessevaretagelse for vores kunder, 2) skaffe kunder til din portefølje igennem et seriøst salgsarbejde og 3) lede dine kundeteams. Du har en baggrund i politik og/eller fra bureauverden og tænder på at være med til at bygge en mindre virksomhed op i fællesskab med det resterende team.
Kort sagt – du kan sælge og du kan lide det –  og du er blandt de dygtigste public affairs håndværkere.

CV og eventuelt en kort ansøgning kan sendes til CEO Stine Monrad Wæsel på stine@grace-pa.com inden udgangen af oktober – samtaler afholdes løbende.

Scroll to Top