GRACE PUBLIC AFFAIRS SØGER PRAKTIKANT TIL FORÅRET 2022

Af Stine Monrad Wæsel | 1. oktober 2021

Har du en knivskarp politisk analyse? Er du interesseret i og begår du dig i politiske kredse? Kan du arbejde under pres og samtidig holde fokus? Så er du måske vores næste praktikant.

Kort om os:

GRACE er et public affairs-bureau med mere end 25 engagerede kollegaer, som arbejder sammen med en lang række både danske og internationale virksomheder om at løse deres politiske udfordringer.

Som praktikant vil du komme til at indgå i virksomheden på lige fod med de øvrige kollegaer, og du vil møde spændende og udfordrende opgaver, som vil udvikle din faglighed. Du vil desuden få mulighed for at følge vores interne uddannelser inden for blandt andet analyse, netværk og projektledelse.

Som praktikant skræddersyer vi et projekt sammen med din praktikvejleder, som du kan påtage dig i praktikperioden. Derudover kommer du til at løse en bred vifte af analytiske opgaver og deltage i medieovervågning, og du kan eventuelt få mulighed for at indgå i ét eller flere kundeteams. Igennem din praktik vil du blandt andet udvikle og skærpe dine analytiske evner inden for fremstilling af notater, præsentationer, politisk argumentation, udarbejdelse af salgspitch og projektledelse.

Det vi leder efter:

Vi søger minimum én praktikant i første halvår af 2022 – med start i januar. Forløbet varer mindst 4 måneder. Vi forventer, at du er dedikeret til opgaven, kan arbejde selvstændigt og struktureret, og at du er ambitiøs. Du er formodentlig stud.scient.pol. eller i gang med en tilsvarende relevant uddannelse, og du har formentlig allerede gjort dig personlige erfaringer med politik. Det kunne være fra ungdomspolitik eller andet studiearbejde. Du får energi af at løse politiske knuder, dykke ned i og videreformidle vanskelige problemstillinger og dyrke netværk.

Lønforhold

Løn aftales individuelt før påbegyndelse af praktikperioden.

CV og en kort ansøgning kan sendes til seniorkonsulent Simon Boje Groth på simon@grace-pa.com senest den 31. oktober – samtaler afholdes løbende.

Scroll to Top