GRACE byder velkommen til nye kollegaer og sommerreception

Af Stine Monrad Wæsel | 16. maj 2022

Sommeren – og ikke mindst årets Folkemøde på Bornholm – står for døren. Inden vi alle pakker solcreme og badesandaler og drager østpå, tager vi forskud på glæderne og varmer op til den efterfølgende uges festivitas med en sommerreception i København.

Vi lægger rosé og bobler på is og slår fredag den 10. juni 2022 kl. 15-19 døre og vinduer op på Amagertorv 1. Her er højt til loftet, sommerstemning og Københavns bedste selskab, og så får du også mulighed for at hilse på vores mange nye, dygtige kollegaer.

 

I forlængelse heraf kan vi med stor fornøjelse byde velkommen til endnu to nye skud på stammen:

 

Mathias Munk Schmidt, Public Affairs Consultant

Mathias har for nyligt udskiftet livet som embedsmand på ministeriernes bonede gulve med en karriere i GRACE Public Affairs. Han holder af at diskutere politik og anskue politiske sager fra flere sider. Mathias kan trække på diplomatisk fingerspitzgefühl fra Udenrigsministeriet og en solid sikkerhedspolitisk erfaring fra Forsvarsministeriets departement, hvor han bl.a. bidrog til implementering af Danmarks forsvarsforlig 2018-23. Derfor indgår Mathias også som en naturlig del af GRACE’ oprustning på forsvarsområdet.

Mathias har en forkærlighed for Afrika, som han kender bedre end de fleste. Som dreng boede han næsten fire år i Kenya med sin familie og har sidenhen besøgt 10 lande på kontinentet i forskellige anledninger.

Mathias har masser af energi, som bedst brændes af ved at hoppe i løbeskoene, tennisskoene eller badebukserne efter arbejde. Herudover holder Mathias af at indtage verdensherredømmet i Civilisation eller udfordre en ven i skak

 

 

 

Malte Larsen, Junior Consultant

Malte er landsformand for Nye Borgerliges Ungdom, hvor han varetager foreningens daglige drift og politiske udmeldinger. Malte er startet som juniorkonsulent i GRACE, og har før haft sin daglige gang på Christiansborg i Nye Borgerliges sekretariat, hvor han skrev debatindlæg og udarbejdede juridiske notater til brug for MF’erne.

Malte er altid frisk på en politisk diskussion, og interesserer sig mest for retspolitik, kulturpolitik og EU. Deltager man i Folkemødet i år, kan man bl.a. høre hans nationalkonservative synspunkter og skarpsindige replikker til DM i Debat i Allinges sommerlige omgivelser, hvor han også deltog sidste år. Når Malte lægger politikken og jurastudiet på hylden, slapper han bedst af i lænestolen med en god kop te og skønlitteratur.

 

Scroll to Top