Forårsreception og påskenyt

Af Stine Monrad Wæsel | 11. april 2019

reception1

Foråret ser omsider ud til at være på vej og påsken står for døren. Samtidig er vi meget glade for både at kunne berette om en ny dygtig kollega, en udvidelse af ejer- og partnerkredsen og sidst men ikke mindst, at vi snart slår dørene op til vores årlige forårsreception.

Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker hos Grace? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Vibe Farve

Udvidelse af partnerkredsen

GRACE udvider partnerkredsen med Nikolaj Vibe Michelsen.

2018 blev et godt og tilfredsstillende vækstår i GRACE. For at understøtte den fortsatte udvikling af GRACE har vi udvidet partner- og ejerkredsen med Nikolaj Vibe Michelsen.
Nikolaj tiltrådte i efteråret 2017 og arbejder i dag med en bred portefølje af kunder indenfor blandt andet energi, finans, platformsøkonomi, medier og fødevarer og er på kort tid blevet én af de stærkeste kræfter bag GRACE.

Vi er derfor utroligt glade for, at Nikolaj har sagt ja til fremover også at spille en større rolle i forhold til den strategiske udvikling og ledelse af GRACE, nu som partner og medejer.

Ida Farve Ny seniorkonsulent til GRACE
I løbet af foråret har GRACE-teamet budt Ida Züricho velkommen som senior public affairs konsulent.

Ida har fire års erfaring fra medicinal- og medicoindustrien, senest som government affairs-manager hos Bristol-Myers Squibb i Danmark, hvor hun var stedfortrædende government affairs-chef i 2018. Hun har været projektleder på en række internationale og nationale projekter inden for sundhed.

Ida har studeret to år i Beijing, hvor hun, udover at dyrke morgen-tai chi med Mr. Wei, tog en dobbeltkandidatgrad fra Copenhagen Business School og University of Chinese Academy of Sciences. Dertil arbejdede hun hos Coloplast i Beijing, hvor hun arbejdede med de kinesiske patientforhold, herunder hvordan sociale medier kunne bruges til forbedret dialog med interessenter.

reception Kom til forårsreception hos GRACE
Det er endnu engang blevet tid til forårsreception hos GRACE. Den finder sted d. 26. april kl. 15.00 her på Amagertorv 1. Som altid, vil der være god vin og bobler, lidt snacks og rig lejlighed for at hilse på venner og bekendte.

Kom og mød vores nye kollegaer, vend forårets valg – hvad enten det til den tid endelig er udskrevet eller blot ventet i spænding – og varm op til Folkemødet med sommerens måske første glas rosé.

Se mere på facebookeventet.

Scroll to Top