Forårsreception og nye ansigter

Af Stine Monrad Wæsel | 16. januar 2018

storkespringvand

Med foråret kommer lyse tider og spændende arrangementer, herunder GRACE’s forårsreception. Her byder vi på hyggeligt samvær og gode glas vin. Der vil desuden være mulighed for at hilse på nogle af vores nye ansigter.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen fredag den 2. marts.

Simon

Ved årsskiftet sagde GRACE teamet velkommen til Simon Boje Groth som ny Public Affairs konsulent. Simon har i de seneste år arbejdet i Forsvarsministeriet, hvor han blandt andet har arbejdet med det nye forsvarsforlig samt udarbejdet større analyser af det danske Forsvar. Før dette arbejdede Simon med public affairs hos MSLGROUP, hvor han rådgav virksomheder indenfor en række brancher såsom IT, energi, grøn transport og medicinalindustrien.

Sideløbende har Simon været kampagnemedarbejder for Radikale Venstre, hvor han har været med til at føre både folketings- og kommunalvalgskampagner. Simon har en kandidatgrad i statskundskab fra Århus Universitet samt en efteruddannelse i retorik fra Københavns Universitet.

Vi er rigtig glade for at kunne sige velkommen til Simon, og vi ser meget frem til samarbejdet.

Gry

Gry Grave er GRACE’s nye praktikant fra årsskiftet. Hendes praktikforløb hos os er en del af hendes sjette semester på Copenhagen Business School, hvor hun læser erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation.

Ved siden af sit studie er Gry aktiv i Socialdemokratiet og DSU. Her har hun blandt andet bidraget til udviklingen af landsdækkende kampagner, samt stået for gennemførelsen af flere kampagner. Gry sidder også i bestyrelsen i studenterorganisationen PoKo – Politik og Kommunikation, som beskæftiger sig med politik, kommunikation og alt hvad der spænder derimellem.

Vi byder velkommen til Gry, og glæder os til samarbejdet.

Scroll to Top