I dag starter jeg GRACE Public Affairs A/S

Af Sune Wæsel | 2. november 2015

Kære alle

Jeg skriver for at fortælle, at jeg ikke længere er en del af public affairs-teamet hos Rud Petersen. Jeg starter mit eget firma, GRACE Public Affairs A/S og er fra dags dato herre i eget hus.

Jeg har haft 7 virkelig gode år med Rud Petersen. Det har været en gave og en glæde at være med til at bygge virksomheden op fra to skriveborde og en kaffemaskine til det store, velfungerende public affairs-bureau, der er i dag. Men min iværksætterdrift har rørt på sig i et stykke tid, og jeg trænger i den grad til at få foden under eget bord. I GRACE er der foreløbig én ansat, Svend Elberg Thomsen – og vi regner bestemt med snart at blive lidt flere. Ydelserne er de samme: public affairs-rådgivning af højeste kvalitet til ledelser og specialister.

Og navnet? Ja, meget har været tænkt og overvejet, men ’GRACE’, som en god ven foreslog, siger det hele: Taknemmelighed over at kunne beskæftige sig med noget af det, man er dygtigst til, blandt nogle af landets bedste og mest interessante virksomheder. Og ønsket om at gøre det med den elegance, manøvredygtighed og konstruktive kreativitet, jeg er kendt for, og som der skal til, når man skal levere høj kvalitet og de bedste resultater.

Mit mobil nr. er fortsat 21 67 68 40, men jeg får ny e-mail: sune@grace-pa.com.

Vi har også en hjemmeside: www.grace-pa.com, hvor du kan tilmelde dig vores mailingliste.

Jeg glæder mig. Og jeg glæder mig til at samarbejde med dig.

Scroll to Top