Nye kollegaer og indbydelse til reception

Af Stine Monrad Wæsel | 25. juni 2021

Fredag den 10. september slår vi igen dørene op til reception på Amagertorv 1. Siden sidste reception er vi blevet en del flere kollegaer og vi har udvidet kontoret med en ekstra etage – så der stadig er god plads til bar, snak og hygge på vejen hjem fra arbejde.

Til receptionen kan du få lejlighed til at hilse på vores nye kollegaer Jacob Bjerregaard og Christoffer Søndergaard Hansen. Vi er utroligt glade for, at Jacob og Christoffer bliver en del af GRACE-teamet.

Du kan læse mere om vores nye kollegaer nedenunder.

 

 

 

Jacob Bjerregaard, Public Affairs Director
Den 1. august byder vi Jacob Bjerregaard velkommen i GRACE. Jacob kommer med en solid erfaring fra den politiske verden som socialdemokratisk medlem af Folketinget efterfulgt af 7 år som borgmester. Tidligere har Jacob arbejdet med politisk rådgivning og kommunikation i fagbevægelsen og uddannelsessektoren og er oprindelig uddannet cand.scient.pol.

De opgaver vi løser i GRACE kræver indgående kendskab til det politiske system og forståelse for de politiske processer. Derfor har vi brug for kompetencer med erfaring, der kan håndtere politisk kompleksitet – og det kan Jacob.

 

 

 

Christoffer Søndergaard Hansen, Public Affairs Consultant
Ligesom Jacob starter Christoffer Søndergaard Hansen hos os lige efter sommerferien. Christoffer har de sidste fire år været ansat i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med større analyse- og reformprojekter på universitetsområdet, og senest har arbejdet for regeringens kommission for andengenerationsreformer og med udflytning af uddannelser.

Christoffer kommer med solid erfaring med det tværministerielle samarbejde på Slotsholmen, betjening af regeringsudvalgene samt forberedelse og afvikling af politiske forhandlinger, og har som ministersekretær for Tommy Ahlers og Ane Halsboe-Jørgensen været helt tæt på regeringens interne beslutningsgange.

Når der tjekkes ud fra Slotsholmen, bruger Christoffer meget tid i køkkenet på at nørde madlavningsteknikker og afprøve nye retter. Christoffer er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet.

Scroll to Top