Ny Public Affairs Director i GRACE

Af Stine Monrad Wæsel | 15. november 2017

Den 1. december byder GRACE velkommen til Nikolaj Vibe Michelsen som Public Affairs Director.

Nikolaj Vibe Michelsen

Nikolaj har trådt sine barnesko i centraladministrationen og har mere end ti års professionel erfaring med public affairs-håndværket – først fra TDC og siden som PA-rådgiver i RelationsPeople. Nikolaj har blandt andet erfaring med at betjene kunder indenfor Finans-, IT-, Tele-, Medie- og Byggeindustrien.

Nikolaj har været engageret i Socialdemokratiet, og dets mere ungdommelige med-organisationer, siden han var teenager og er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet.

I sit professionelle virke har Nikolaj, udover at rådgive en række af de største danske og internationale virksomheder, også erfaring som iværksætter. Over årene har han startet en række virksomheder og har derfra både en stor kommerciel forståelse og en bred erfaring med at håndtere de politiske strømme og strukturelle udfordringer, som kendetegner nye eller unge virksomheder.

De seneste år har Nikolaj holdt orlov fra lobbyismen og brugt sine kræfter på at etablere filmselskabet Creative Alliance og producere den internationale, politiske thriller Dobbeltspil, der får biografpremiere til januar.

Vi er glade for, at det lykkedes os at lokke Nikolaj tilbage til sin gamle branche og glæder os meget til samarbejdet.

Niels Wammen-Jensen til Søfartsstyrelsen

Niels har efter små to år i GRACE fået et tilbud, som han ikke kunne sige nej til. Han stopper derfor ved udgangen af november for at blive kontorchef i Søfartsstyrelsen. Fremover vil Niels have sin daglige gang i Erhvervsministeriets departement, hvor han skal arbejde med Søfartsstyrelsens sager om alt fra tonnageskat til sikkerhed til søs. Niels har lagt en fantastisk indsats i GRACE, og vi kommer til at savne ham. Vi glæder os over, at han ikke kommer længere væk, end han kan kigge forbi til kaffe på Amagertorv.

Scroll to Top